fbpx

Heel Holland Vast

Auteur Patries Post

De levensstijl voor vrouwen van 50 op hun best!
Volgens de 16-8 vastenmethode en met 8 weekmenu’s inclusief recepten.

€ 33.33

incl BTW excl verzendkosten

Vandaag besteld, binnen 2 dagen in huis

nu nieuw verschenen. bestel snel het boek.

Stop met diëten en start met Heel Holland Vast.

50+ en steeds minder energie?

Jij weet echt wel wat gezond eten is en bewegen doe je ook op zijn tijd. En toch lukt het jou niet om je ECHT lekker in je vel te voelen.
Je bent moe, hebt niet voldoende energie en raakt zo langzamerhand gefrustreerd. Heeft dit met het ouder worden te maken? Daar baal je van! 

Is het dan toch waar dat naar mate je ouder word je maar moet accepteren dat je dikker wordt en minder energie hebt?

Dacht het niet!
Daarvoor heb ik dit boek geschreven.

50+ en méér energie

Door de vastenmethode als levensstijl te integreren en zo meer zelfvertrouwen te krijgen in je lichaam. Je lichaam zo goed aan te leren voelen en zo te weten wat je beter wel en niet kunt doen en eten. Op deze manier:

Gisteren kreeg ik het boek Heel Holland Vast van Patries Post. Ik voelde me meteen aangesproken door de look en feel van het boek. Gewoon prachtig, een echt cadeau voor jezelf. Toen begon ik te lezen en door het enorme enthousiasme waarmee Patries schrijft kan je het haast niet meer wegleggen. De tips zijn goed toe te passen en dat maakt dat je er gewoon zin in krijgt. Ook de voordelen van het vasten en de kennis over voeding worden op toegankelijke manier uitgelegd. Verder staat het boordevol mooie foto's en heerlijke gezonde recepten. Een echte aanrader voor iedereen die beter voor zichzelf wil zorgen en meer energie wil.
Daniëlla
Vrouw +50 jaar

Over Patries

Ik was zelf zo’n vrouw van bijna 50 die het niet meer wist wat te doen. Die dacht dat ze gezond at, die steeds minder energie kreeg en steeds dikker werd. Die steeds meer ging sporten zonder resultaat. Die helemaal gefrustreerd was, die niet meer blij was met haar lichaam en steeds onzekerder werd.

Totdat ik me liet begeleiden door een intermittent fasting coach. Dit heeft heel mijn lichaam en leven veranderd. Op mijn 52 ste stond zelfs in mijn bikini in de Margriet! Ik volgde 10-tallen opleidingen en cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ben reset je hormonen coach.

Vrouwen van 50 zijn zo mooi!

Vrouwen van 50 zijn zo mooi, hebben levenservaring en er is nog volop tijd om alles uit het leven te halen. Er is een maar…. De tijd begint te dringen.

De leeftijd kan zo langzamerhand wat ongemakken met zich meebrengen. Schommelingen in hormonen beginnen een rol beginnen te spelen in het rijper wordende lijf.
We hebben een hele geschiedenis achter de rug met ons lichaam als vrouw van 50. Dat maakt dat het niet zo simpel is om “gewoon meer te gaan bewegen en minder te gaan eten”. Deze strategie werkt niet meer of niet zo goed meer dan toen je 40 was.

Daarom help ik met de Heel Holland Vast methode jou om weer helemaal lekker in je vel te doen voelen. Zodat jij je lekker fit en energiek voelt en je lichaam uitstraalt hoe jij je voelt. En jij kan doen wat jij graag wil doen.

Sinds ik dit boek in handen heb, laat het niet meer los. Is in ieder geval in het zicht. Het is nu al mijn meest favoriete boek, gewoon omdat de energie en blijheid er vanaf spat. De recepten zijn met zoveel liefde en zorg gemaakt en vormgegeven, dat je dit terug proeft in alles wat je maakt. Het is gemaakt voor vrouwen die het druk hebben, heel eenvoudig toe te passen. Het is voor vrouwen vanaf de leeftijd van 50 die bewuster met hun lijf en leven willen omgaan. Om daar optimaal van te kunnen genieten. Hoe mooi is het om samen met Patries voor een leven lang gezondheid en energie te gaan. Ik zeg proost/ eet smakelijk.
Herma
Vrouw +50 jaar

Heel Holland Vast

Auteur Patries Post

De levensstijl voor vrouwen van 50 op hun best!
Volgens de 16-8 vastenmethode en met 8 weekmenu’s inclusief recepten.

€ 33.33

incl BTW excl verzendkosten

Vandaag besteld, binnen 2 dagen in huis

één ding: Je mag dit boek alleen aanschaffen als je het ECHT GAAT DOEN!