Boek - Heel Holland Vast

Heel Holland Vast

Auteur Patries Post

De levensstijl voor vrouwen van 50 op hun best!
Volgens de 16-8 vastenmethode en met 8 weekmenu’s inclusief recepten.

Vandaag besteld, binnen 2 dagen in huis


NU voor €30,30

excl. verzendkosten

Bestel snel het boek.


Stop met diëten en start met Heel Holland Vast.

50+ en steeds minder energie?

Jij weet echt wel wat gezond eten is en bewegen doe je ook op zijn tijd. En toch lukt het jou niet om je ECHT lekker in je vel te voelen.
Je bent moe, hebt niet voldoende energie en raakt zo langzamerhand gefrustreerd. Heeft dit met het ouder worden te maken? Daar baal je van! 

Is het dan toch waar dat naar mate je ouder word je maar moet accepteren dat je dikker wordt en minder energie hebt?

Dacht het niet!
Daarvoor heb ik dit boek geschreven.

50+ en méér energie

Door de vastenmethode als levensstijl te integreren en zo meer zelfvertrouwen te krijgen in je lichaam. Je lichaam zo goed aan te leren voelen en zo te weten wat je beter wel en niet kunt doen en eten. Op deze manier:

Gisteren kreeg ik het boek Heel Holland Vast van Patries Post. Ik voelde me meteen aangesproken door de look en feel van het boek. Gewoon prachtig, een echt cadeau voor jezelf. Toen begon ik te lezen en door het enorme enthousiasme waarmee Patries schrijft kan je het haast niet meer wegleggen. De tips zijn goed toe te passen en dat maakt dat je er gewoon zin in krijgt. Ook de voordelen van het vasten en de kennis over voeding worden op toegankelijke manier uitgelegd. Verder staat het boordevol mooie foto's en heerlijke gezonde recepten. Een echte aanrader voor iedereen die beter voor zichzelf wil zorgen en meer energie wil.
Daniëlla
50-er

Over Patries

Ik was zelf zo’n vrouw van bijna 50 die het niet meer wist wat te doen. Die dacht dat ze gezond at, die steeds minder energie kreeg en steeds dikker werd. Die steeds meer ging sporten zonder resultaat. Die helemaal gefrustreerd was, die niet meer blij was met haar lichaam en steeds onzekerder werd.

Totdat ik me liet begeleiden door een intermittent fasting coach. Dit heeft heel mijn lichaam en leven veranderd. Op mijn 52 ste stond zelfs in mijn bikini in de Margriet! Ik volgde 10-tallen opleidingen en cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ben reset je hormonen coach.

Wat een fijn boek. Het enthousiasme van Patries is voelbaar. Ik kon het haast niet wegleggen, je blijft maar lezen. De recepten zijn lekker, vullend, gezond en voel me stukken energieker. Aanschaffen zou ik zeggen.
Herma
50-er
Heel Holland Vast draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders