Over ons – Van gelijk naar geluk

Over Patries

Paraaf lang

Op 11 april dit jaar, bereik ik de magische leeftijd van 52 jaar. Mijn ideale lichaam creëren was nogal een reis maar ik beloof je als jij je door mij laat meenemen in die reis dat ik je een compleet ander gevoel in je leven kan laten creëren.  Wat ik definieer als geluk.

Jaren heb ik enorm geworsteld.

Neem nou mijn lijf. Ik zag naar mate ik ouder werd mijn lichaam verzakken. Rondom mijn middel ontstond een zwembandje. Ik ging meer sporten, nog gezonder eten en me meer ontzeggen. Dit hielp niet, in tegendeel mijn zwembandje was inmiddels een zwemband geworden. Ik werd boos, raakte enorm gefrustreerd en ging mezelf nog strenger aanpakken. Totdat ik rust creëerde  en een methode heb gevonden waardoor ik mijn strakke lichaam weer terug heb Intermittent Fasting.     

Nu durf ik te zeggen dat Intermittent Fasting mij meer heeft gebracht dan dat ik ooit had durven dromen. Ik heb ECHT leren luisteren naar  mijn lichaam. Ben totaal anders gaan sporten. Heb rust gevonden en mag veel meer van mezelf.  Mijn hormonen zijn in balans ik straal en bruis van de energie.! Ik weet dat jij dat ook kan bereiken en daarmee  help ik je graag! 

Ik ben een super trotse moeder van Puck, 23, die in Rotterdam woont en Pepijn van 14. Heb een hele lieve man Jos. We wonen in Middelrode in ons droomhuis wat we zelf hebben opgeknapt en gemaakt tot wat het nu is. Dat vinden we heerlijk om te doen gezamenlijk dingen, bedenken en maken. Zo hebben we bijvoorbeeld bedacht dat onze tv in de grond zit en met een druk op de knop komt deze geheel elektrisch uit de grond komt.

Ik ben een echte gezondheidsfreak en ga daar persoonlijk ver is. Koud douchen, 2 dagen water vasten, zijn geen uitzonderingen  voor mij.   Krachttraining is iets wat ik graag doe om mijn grenzen te verleggen, sterker te worden en mijn hoofd rustig te krijgen.

Om verder tot rust te komen, wandel ik vaak en mediteer ik.

Ik heb aan mijn kinderen, man,familie en  goede vrienden gevraagd mij in 2 woorden te beschrijven. Dit kwam eruit;

Heel lief, ongeduldig, creatief, betrokken, eerlijk, duidelijk, direct, laatbloeier, chaotisch, kleurrijk, oplossingsgericht, helder, alles of nietstype, energiek, positief, van iets negatiefs direct het positieve eruit weten te halen, grappig, enthousiast x 10, anders dan anders, diepgang, nooit saai, theatraal, doorzetter, spiritueel.

Dan weet je een beetje met wie je van doen hebt.  

liefs Patries xxx

 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacyverklaring

Download nu het gratis 5- daags if zomermenu!